Uw "My Insert"-ruimte: een waardevolle tool

 

  Uw persoonlijke gegevens

In deze webstek kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, uw passwoord wijzigen voor uw eigen gemak of ontbrekende gegevens toevoegen. Het is voor ons eenvoudiger om u te verwittigen wanneer een opleidingssessie geannuleerd is als wij over uw gsm/directe lijn beschikken.

 

  Uw opleidingen en aanvullende documentatie

U vindt er alle informatie over al uw opleidingen (vroeger, nu en in de toekomst) De opleider kan er u aanvullende documentatie ter beschikking stellen die u kunt downloaden.

 

  Uw behoefte en evaluatie van de opleiding

Een 10-tal dagen voor de opleiding ontvangt u een definitieve uitnodiging per email. Hierin staat een link naar een behoefteanalyse. Aarzel niet ons uw vragen of andere opmerkingen voorheen toe te sturen. De opleider zal hiermee in de mate van het mogelijke rekening houden

Uw mening is voor ons cruciaal! Zo zullen wij u eveneens via "My Insert" vragen om na de opleiding deze te evalueren. Deze evaluatie is volledig anoniem. De opleider krijgt hiervan slechts een overzicht.

 

  Examenresultaten en attest van slagen

Insert (buiten Certassur)

U bent als deelnemer rechtstreeks ingeschreven door uw werkgever voor de opleiding?

Zodra de resultaten van het examen ingevoerd zijn in het systeem, zijn ze beschikbaar in uw "My Insert". Als u geslaagd bent (minimum 60 %), kunt u er uw attest van slagen downloaden.

Certassur

De resultaten en attesten van examens afgelegd in het kader van Certassur, vindt u terug in uw MyCertassur op www.certassur.be .

Twijfels? Vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen (02/547.57 02 03 - info@insert.be) of de FAQ te raadplegen