Covid-19 - Update 

Insert zet tot en met 31/10/2021 de meeste opleidingen online verder via Adobe Connect. De inschrijvingsprocedure blijft dezelfde. De deelnemers worden per e-mail op de hoogte gebracht over de inlogprocedure.

De schriftelijke examens (= Niet certassur) gaan NIET door. 

De opleidingen voor het najaar staan online. In september evalueren wij de gezondheidssituatie. Daardoor kunnen opleidingen die nu bij Insert zijn gepland alsnog via Adobe Connect worden gegeven. In dit geval brengen wij de deelnemers hier persoonlijk van op de hoogte.

Website X Insert

Newsletter

Schrijf u in en ontvang onze nieuwigheden per e-mail. U kan kiezen voor welke thema's u een nieuwsbrief wenst te ontvangen. Insert biedt verschillende newsletters aan naargelang uw interesse. U kan zich via onderstaand formulier abonneren op een of verschillende newsletters. Wanneer u het wenst kan u uw keuzes aanpassen of uw abonnement opzeggen.

Ik neem een abonnement op een of verschillende nieuwsbrieven en ga ermee akkoord informatieve mails vanwege Insert te ontvangen. 
De persoonlijke gegevens die worden opgevraagd bij het onderschrijven van een abonnement op een of meer newsletters worden uitsluitend hiervoor gebruikt. U heeft recht op inzage en eventueel recht op aanpassing van de betrokken persoonlijke gegevens. U vindt hier meer informatie over de privacy policy van Insert