Covid-19 - Update 

Insert zet tot en met 31/10/2021 de meeste opleidingen online verder via Adobe Connect. De inschrijvingsprocedure blijft dezelfde. De deelnemers worden per e-mail op de hoogte gebracht over de inlogprocedure.

De schriftelijke examens (= Niet certassur) gaan NIET door. 

De opleidingen voor het najaar staan online. In september evalueren wij de gezondheidssituatie. Daardoor kunnen opleidingen die nu bij Insert zijn gepland alsnog via Adobe Connect worden gegeven. In dit geval brengen wij de deelnemers hier persoonlijk van op de hoogte.

Website X Insert

Over Insert

Insert is het opleidingscentrum van de Beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen (Assuralia).Wij zijn autonoom en financieel onafhankelijk.

Wij bieden kwalitatieve, verzekeringstechnische opleidingen aan, waarbij theorie en praktijk de delen van één geheel vormen. We willen voor alle verzekeringsondernemingen een dienstencentrum met toegevoegde waarde zijn. In de verzekeringssector bestaat er nood aan up-to-date en kwalitatieve verzekeringstechnische opleidingen. Als competence center van de Beroepsvereniging hebben wij een duidelijk zicht op de sector en zijn leerbehoeften. Al onze opleiders zijn vakspecialisten in hun domein. 

Insert richt zich voornamelijk tot medewerkers van verzekeringsondernemingen of tot verzekeringstussenpersonen. Ook andere professionele beroepsgroepen hebben vaak interesse voor onze opleidingen: advocaten, adviserende geneesheren, docenten en insurance managers uit de industrie.

Onze verzekeringstechnische cursussen bieden wij aan op 3 niveaus: basis, uitdieping en specialisatie. Wij organiseren eveneens studiedagen of seminaries in het kader van de sectoractualiteit. Ook cursussen op maat die perfect aansluiten bij de specifieke leerbehoeften van de medewerkers van eenzelfde bedrijf zijn mogelijk. Ze kunnen bij u of in onze lokalen georganiseerd worden. Uw noden en individuele behoeften zijn immers ons uitgangspunt.